TEČAJEVI

Tečaj afirmacijskog slikanjaAKTUALNO!

 

U ugodnoj atmosferi, opustite i dublje upoznajte sami sebe. Dolaskom doporuka koje su vam potrebne, krećemo u daljnje istraživanje i korištenje kreativnih tehnika (miješani mediji;mind thinks heart knows slikanje, akrilnim bojama, flomasterima, doodlingom, flomasterima, scrapbooking papirima, pisanjem i drugim materijalima i alatima)  oslobađamo vašu kreativnost jer svatko je ima. Na kraju dolazimo do završnog rada afirmacijske slike, koja će krasiti vaš životni prostor i podizati vam raspoloženje kada je potrebno. U 10 sati kreativnog stvaralaštva, istražite i izrazite sebe. Izražavanjem vlastitih želja i izradom slike, olakšavate njihovu manifestaciju.

Radionice vodi Suzana Antonić, dipl. soc. radnica s velikim iskustvom u kreativnom stvaralaštvu u kombinaciji s kognitivnim tehnikama.

Primjere slika kakve ćemo na tečaju izrađivati pogledajte u mojoj prodavaoniciSue’s shop.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na tečaju, javite se radi dogovora termina. Tečaj se odvija u centru grada. Termini su četvrtak poslijepodne ili prema dogovoru grupe.

Cijena tečaja od 10h rada je 500 kn.

Kreativne radionice

Kognitivno kreativne radionice

Edukativne radionice

Izrada unikatnih poslovnih poklona

Kreativne tematske radionice u sklopu turističke ture poput Gornjogradskih coprnica ili Adventa u Zagrebu na drukčiji način

 

Otvoreni smo na nove suradnje i ideje – pišite nam!