Probudite svoje unutarnje dijete!

Igrajući se i stvarajući - gradeći slojeve motiva koji "vam govore" u ovih par sati ne brinite o tome kako nešto izgleda, zašto to radite, tko će sliku vidjeti ili što će reći...jednostavno SE OPUSTITE, IZRAZITE I UŽIVAJTE! A na kraju divite rezultatima :-) Pomoći ćemo Vam u tome!

NOVO! Ukoliko niste u mogućnosti doći na radionicu, postoji opcija individualne on-line radionice putem Skypa! Cijena je promotivnih 40Eura. Nakon kupnje, primite popis potrebnih materijala i dogovaramo odgovarajući termin. Molim pišite za više info ukoliko Vas to zanima na s.antonic (@) omnesartes.net!

Radionicu vodi

Tečaj vodi Suzana Antonić, dipl. soc. radnica s velikim iskustvom u vođenju radionica, kreativnom stvaralaštvu u kombinaciji s kognitivnim tehnikama. Svoj profesionalni rad usmjerila je na poticanje kreativnosti i osobnog rasta. Do danas je savladala mnogobrojne kreativne i hobističke tehnike te ih u radu kombinira s poznavanjem socio-psiholoških vještina i metoda te kognitivnih vježbi. Suosnivačica je Omnes Artes d.o.o.-a, putem kojeg vodi kreativne radionice i druge projekte. Trenutno su joj najveći interes spoznajno kreativne radionice; podrazumijevaju kombinaciju kognitivnih, socio pedagoških i kreativnih metoda kojima sudionici radionica bez otpora dolaze do spoznaja o vlastitom načinu razmišljanja, barijerama koje ih koče te uvode nove obrasce razmišljanja. Posebice joj je veliko zadovoljstvo, ljudima koji nisu primili kist il napravili nešto kreativno još od djetinjstva, omogućiti da se odvaže i ponovno osjete zadovoljstvo i radost koje kreativno izražavanje donosi.

Tečaj se odvija u centru Zagreba, Učilište Mato Došen.
Maksimalan broj sudionika u grupi je 10.