OmnisArt

OmnisArt je najpotpuniji portal posvećen kreativnosti  –  mjesto kupnje i prodaje unikatnih radova, materijala za izradu i vintage predmeta. Na jednom mjestu možete pregledati mnoštvo vrijednih unikatnih radova, saznati korisne informacije i pridonijeti širenju kreativne zajednice.

Znatiželjnicima i ljubiteljima rukotvorina pružamo široku paletu unikatnih radova na jednom mjestu te brzu i jednostavnu mogućnost kupnje putem on-line prodavaonica.

Pregledavanje radova dostupno je preko izbornika s kategorijama sa lijeve strane ili  korištenjem tražilice u kojoj možete birati sekciju: ručno rađeni artikli,  materijali ili vintage predmeti.  Pretraživanje je omogućeno i po boji, materijalima od kojih je predmet rađen te tehnici izrade.

Za kupovinu je  dovoljno registrirati se i  kliknuti kupi na odabranom artiklu. Kupnja se vrši direktno od prodavača koji ga je i izradio. Za sada se plaćanje vrši pouzećem ili uplatnom direktno na račun prodavača, a radimo na tome da omogućimo i druge načine plaćanja.


Ukoliko se i sami bavite izradom raznih handmade stvari, ili imate za ponuditi  materijale za izradu ili vintage artikle onda ste na pravom mjestu. Besplatnom  registracijom dobivate svoj pravi pravcat web shop kojeg možete urediti po  vlastitom izboru. Na vama je da osmislite kako će vaša prodavaonica izgledati i kako ćete je opisati – kako ćete se predstaviti svijetu.

Prilikom postavljanja predmeta na prodaju bitno ga je što vjernije opisati, dati mu maštovito ime, odabrati odgovarajuću sekciju, a još je bitnije odabrati ispravnu kategoriju. Više o načinu, pravilima i uvjetima za prodaju pročitajte ovdje.

 

Zajednica je osmišljena kao mjesto druženja,razmjene informacija i savjeta. U rubrici Zanimljivosti možete saznati  korisne savjete koji će unaprijediti proces kupovine i prodaje. Upoznati kreativce i saznati sve o njima možete  pod rubrikom Omnisartovci. Što rade, koje tehnike koriste i kako teče proces izrade nekog predmeta čitajte u našem Blogu. 

Aktivnosti su namjenje događanjima u kreativnoj sferi, sajmovima i druženjima. Popis kreativnih radionica na kojima možete sudjelovati  je raznolik. A za one odvažne i željne da preuzmu stvar u svoje ruke u udobnosti vlastitog doma napravili smo rubriku Uradi sam.

Korisnici OmnisArt portala imaju mogućnost sudjelovanja u razvoju OmnisArt portala svojim prijedlozima, idejama i realizacijom zajedničkih projekata. Zajedničkim projektima radimo na širenju i podizanju vrednovanja rukotvorina, širenju tržišta, razmjeni iskustava i učenju novih tehnika na strukturiranim radionicama.

Veliko hvala Kudos studiju koji je dao velik doprinos ostvarenju ovog velikog programa. A ako želite sudjelovati i vi javite se !