RADIONICE

SVATKO MOŽE BITI KREATIVAN!

Kreativnost je potrebno razvijati, hraniti i buditi…posebice u ovom užurbanom svijetu u kojem je “svaka sekunda važna”. Stvaralaštvo omogućuje izražavanje vlastitih stanja i emocija, omogućuje komunikaciju s unutarnjim svijetom kojeg nipošto ne smijemo zanemarivati jer ono krije mnoga rješenja i odgovore na naša pitanja.

Vrijednost kreativnosti počinje se sve više cijeniti i u poslovnom svijetu shvačajući kako je za napredak bilo kakvog poslovanja, potrebno sagledati mnoštvo faktora i donijeti kreativna rješenja.

Kod djece je to vrlo jednostavno, ona samo krenu stvarati…zašto ne biste pokušali i vi :).

Uočit ćete benefite, jako brzo.

Radionice koje ovdje možete naći, spoj su kreativnog rada, duhovnosti, iskustva rada s ljudima i vlastitih veselja.

Izaberite radionicu za sebe i napredujete i ujedno se zabavite!

Pogledajte dostupne radionice u meniu ili linkove niže:

Radionicu vodi

Suzana Antonić, dipl. soc. radnica s velikim iskustvom u vođenju radionica, kreativnom stvaralaštvu u kombinaciji s kognitivnim tehnikama. Svoj profesionalni rad usmjerila je na poticanje kreativnosti i osobnog rasta. Još od studentskih dana kreće u potragu za vječitim odgovorima na pitanja o životu, sebi; od yoge, do konstelacija, raznih vježbi koje se tiču spoznaje sebe u tijeku profesionalnog obrazovanja te otkriva brojne self help knjige kao i "Umjetnikov put" te se prepušta kreativnom stvaralaštvu i otkrivanju dijelova sebe za koje nije ni znala da postoje. Do danas je savladala mnogobrojne kreativne i hobističke tehnike te ih u radu kombinira s poznavanjem socio-psiholoških vještina i metoda te kognitivnih vježbi. Suosnivačica je Omnes Artes d.o.o.-a, putem kojeg vodi kreativne radionice i druge projekte. Trenutno su joj najveći interes spoznajno kreativne radionice; podrazumijevaju kombinaciju kognitivnih, socio pedagoških i kreativnih metoda kojima sudionici radionica bez otpora dolaze do spoznaja o vlastitom načinu razmišljanja, barijerama koje ih koče te uvode nove obrasce razmišljanja. Posebice joj je veliko zadovoljstvo, ljudima koji nisu primili kist il napravili nešto kreativno još od djetinjstva, omogućiti da se odvaže i ponovno osjete zadovoljstvo i radost koje kreativno izražavanje donosi.

Tečaj se odvija u centru Zagreba, Učilište Mato Došen.
Maksimalan broj sudionika u grupi je 10.